För att logga in vänligen kontakta din rådgivare eller kontakta oss via e-post info@finansmaklarna.se.

Personlig service & gott kaffe. Vi är en förmedlare som erbjuder ett handplockat urval av marknadens bästa försäkringar och sparformer. Allt för att du ska få det bästa när du väljer oss som din förmedlare. Hos oss erbjuds du en personlig kontakt som tillsammans med dig skapar en plan för just ditt behov.

Om oss

Allt för att du ska få det bästa när du väljer oss som din förmedlare

2012 startade våra ägare, IronWill gruppen franchisebolag till Skandia Bank & försäkring för att sedan december 2017 bilda PensionsOptimering i Skåne AB i strävan att samla många års erfarenhet, kunskap och resurser för att bli en bredare aktör på marknaden där flertalet av den tidigare personalen på FinansMäklarna i Skåne nu arbetar. För oss på FinansMäklarna i Skåne AB innebar detta att vi blev mindre, rent personalmässigt, men absolut inte vad gäller våra tjänster. Vi är en förmedlare som erbjuder ett handplockat urval av marknadens bästa försäkringar och sparformer. Och att vi blivit mindre gör istället att vi idag än mer skiljer oss från de större bolagen då vi verkligen är en personlig aktör med spetskompetens, flexibilitet och uppdragsgivaren i fokus. Allt för att du ska få det bästa när du väljer oss som din förmedlare.

Vi sätter just dig och din situation i centrum

Då vi har ett helt eget sätt att arbeta på och kan erbjuda ett handplockat urval av marknadens bästa försäkringar och sparformer så har vi möjligheten att låta just dig och din unika situation vara i centrum när vi sätter ihop den bästa lösningen till dig. Vi erbjuder efter noggranna analyser alla våra uppdragsgivare individuellt anpassade lösningar. Alltid med bättre villkor, högre avkastning och lägre premier som ambition. Allt vi gör för våra uppdragsgivare bygger ett långsiktigt och förtroendefullt samarbete.

Alltid aktuell

Utvecklingen inom försäkringar och sparformer går snabbt och utbudet ökar ständigt. Som vår uppdragsgivare kan du vara förvissad om att utvecklingen inte springer ifrån dig. Vi följer upp och håller dig informerad. Du behöver inte själv lägga tid på att ta del av det enorma informationsflödet. Du behöver inte själv jämföra och utvärdera. Som din förmedlare vet vi vad som är intressant för dig. Och vid behov tar vi initiativ till en översyn och kommer med rekommendationer för ditt bästa.

Våra dyrbara råd kostar dig ingenting!

Vår verksamhet finansieras genom den anvisningsprovision som fond- och försäkringsbolag betalar ut vid förmedling av deras produkter. Detta innebär att våra tjänster inte kostar dig något. Gör det till en god vana att diskutera med oss när det gäller alla slags försäkringar, sparformer, skattemässigt fördelaktiga lösningar vid förmögenhetsförvaltning och generationsskifte. Vår specialkompetens och vårt nätverk står till alla våra uppdragsgivares förfogande.

Rådgivare - licensierade via det anslutna företaget Svensk Värdepappersservice i Stockholm AB